e-naročilo na servis BTC e-naročilo na servis VIČ Brezplačno preizkusite Toyoto Ceniki in katalogi Kaizen Toyota Magazin Kontaktirajte nas

PONUDBA PAKETOV ZIMSKIH PNEVMATIK

PONUDBA PAKETOV ZIMSKIH PNEVMATIK

IZKORISTITE UGODNO PONUDBO.

Približuje se čas za nove zimske pnevmatike.

Ponudba je informativnega značaja. Slike so simbolične. Oprema na vozilu in njena dostopnost sta odvisni od lokalnih pogojev. Zadržujemo si pravico do spremembe cen in specifikacij opreme brez prethodnega obvestila. Za končno ceno vozila z opcijami, prosimo, da kontaktirate Toyota Center Ljubljana d.o.o.. Finančne kalkulacije so informativne in neobvezne.

PONUDBA PAKETOV ZIMSKIH PNEVMATIK

PRIBLIŽUJE SE ČAS ZA NOVE ZIMSKE PNEVMATIKE.
IZKORISTITE UGODNO PONUDBO.

 

 

 

Paket zimskih pnevmatik vsebuje:


✔ Štiri zimske pnevmatike priznanih blagovnih znamk: BRIDGESTONE, FULDA, GOODYEAR ali SAVA.
✔ Originalna homologirana platišča Toyota*.
✔ Paket z jeklenimi platišči vsebuje tudi okrasne pokrove.
✔ Vijake platišč.
✔ Ventile s sistemom nadzora tlaka v pnevmatikah.
✔ Skladiščenje letnih pnevmatik do pomladi 2021 ali bon za 20 €**.
+ Zimska kapa in rokavice.

 


Servisiranje na pooblaščenem servisu Toyota zagotavlja, da bo vaše vozilo v strokovno usposobljenih rokah. Uporaba originalnih nadomestnih delov in redno servisiranje na pooblaščenem servisu ohranja varnost in zanesljivost vašega vozila.

Po opravljenem naročilu na servis preko spletnega obrazca (E- naročilo na servis) vas pri pooblaščenem parterju Toyota čaka mini presenečenje.

*Jeklena platišča skupaj s pokrovi za Toyota Yaris in aluminijasta platišča za Toyota C-HR ter RAV4 srebrne barve izhajajo iz programa premontaže novih vozil. Količine so omejene do razprodaje zalog.
**Bon je namenjen strankam, ki ne koristijo usluge hrambe pnevmatik.

 

 


Preverite ponudbo

 

 

 

 

 

Naš pravilnik o zasebnosti na spletni strani

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se z uporabo piškotkov strinjate, lahko nemoteno nadaljujete z uporabo spletne strani.