Brezplačno preizkusite Toyoto E-naročilo na servis BTC E-naročilo na servis VIČ Ceniki in katalogi Kaizen Toyota Magazin Kontaktirajte nas

Toyota Full Service Leasing za poslovne kupce

Glede na prakso iz drugih evropskih držav postaja tudi v Sloveniji poslovni najem ena od najpogostejših oblik financiranja službenih vozil. Zato smo se pri Toyota Sloveniji odločili, da sami oblikujemo takšen produkt, ki bo uporabnikom ponujal zanesljiv in stroškovno optimalen servis. Nihče namreč ne pozna Toyotinih vozil bolje, kot mi sami…

 

 

  Pred vami je kalkulator, kjer si lahko za izbrane modele sami izračunate informativno ponudbo Toyota Full service leasinga brez začetnega pologa oz. povečane prve najemnine. V mesečno najemnino so zajeti vsi stroški vezani na uporabo vozila:

 

   • Vsi redni in izredni servisi v času najema vozila,
   • Zimske in letne pnevmatike, premontaža in hramba,
   • Registracija vozil,
   • Polno kasko zavarovanje.


Kalkulator Toyota Full Service Leasing

 

 


Ponudbeni izračun je zgolj informativne narave. Izdajatelj ponudbe si skupaj s partnerjem, ki izvaja finančne storitve pridržuje pravico spremeniti ponujene pogoje. Slednje izhaja predvsem iz dejstva, da so pogoji financiranja vezani na oceno rizika in so v izključni domeni leasing hiše.

Naš pravilnik o zasebnosti na spletni strani

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se z uporabo piškotkov strinjate, lahko nemoteno nadaljujete z uporabo spletne strani.