Corolla

Vožnja s hibridom

Povsem novo vozilo Toyota Corolla hybrid

Nova Corolla je s svojim stilom, učinkovitostjo in prijetno vožnjo ikona sodobnega časa. Ne glede na vaš življenjski slog in izbrani tip karoserije boste uživali v prednostih pogonskih sklopov hibrida s samodejnim polnjenjem. Toyota tokrat prvič ponuja izbiro dveh hibridnih motorjev – 1,8-litrski hibrid in 2,0-litrski Hybrid Dynamic Force – za isti model. Z vsemi prednostmi platforme Toyota New Global Architecture (TNGA) vas Corolla popelje na živahno vožnjo.










Začetek razburljive nove dobe za najbolj prodajani avtomobil na svetu.

Uživajte z avtomobilom, ki poskrbi, da je vožnja zabavna. Takoj ko sedete za volan, občutite razliko zaradi stilne notranjosti, izjemne vodljivosti in stabilnosti, s čimer je vožnja še bolj navdušujoča.


Zasnova za boljše rezultate



Pri Toyoti smo predani razvijanju še boljših avtomobilov. Corolla temelji na Toyotini napredni novi inženirski platformi TNGA in zagotavlja izjemno zadovoljstvo v vožnji. Kombinacija robustnejše karoserije in nizkega težišča zmanjša nagib vozila v ovinkih, vzmetenje z dvojnim prečnim vodilom pa učinkoviteje absorbira udarce, da je vožnja bolj gladka.

Zasnova za navduševanje.



Prvo, kar opazite pri novem vozilu Corolla, je drzna in dinamična zunanjost, ki jo z izbiro barvnih shem v dveh odtenkih lahko še bolj poudarite. Privlačen nizek pokrov motorja, navdušujoča široka maska in značilni žarometi povsem v izvedbi LED poskrbijo za zglajen profil, ki ga poudarjajo športna 18-palčna platišča iz lahke kovine.

Smisel za stil



Naši oblikovalci so izbrali kombinacijo visokokakovostnih materialov osupljivega videza s privlačno raznolikimi vzorci. Popolnoma črn videz daje notranjosti športni občutek, izberete pa lahko tudi hladno sivo, ki poudarja prostorno in učinkovito oblikovanje. Stilni športni sedeži so izvrstna pika na i za ta videz.

Odkrijte najbolje prodajani avtomobil na svetu

Pred vami je razburljivo potovanje, saj ikona postaja hibridna.

Navdušeni boste nad živahno vožnjo nove Corolle

RAV4 je vir samozavesti v vsaki situaciji, od hitre vožnje
po avtocesti do šviganja po mestnih središčih,
kjer vladajo emisijske omejitve.

Ultimativno udobje za vsakega potnika.

Voznik bo užival v visokem položaju,
ki zagotavlja odličen pregled nad dogajanjem na cesti.
Poleg tega sedeži tudi sicer omogočajo dovolj prostora in
udobja, kar potnikom zagotavlja prijetno potovanje.

Brezskrbnost za vse udeležence na cesti.

Varnostni sistem Toyota Safety Sense je še dodatno
izpopolnjen s pametnimi funkcijami, ki ves
čas pomagajo vozniku. Hkrati pa
voznik še vedno ohranja nadzor nad vozilom.
Odkrijte varnostne funkcije.

Galerija