toyota camry

CAMRY

HIBRIDNA ZMOGLJIVOST NA VIŠJI RAVNI.

Hibridna generacija, ki vodi igro

Toyota Camry stvari postavi v pravo perspektivo. Zasnovan je na podlagi več kot 20-letnega znanja in izkušenj na področju hibridnega pogona. Visokozmogljivo vozilo združuje dinamične inovacije z brezčasno prefinjenostjo.

Toyota Camry

Hibridna moč z namenom

Camry Hybrid, ki ga poganja uglajen 2,5-litrski samopolnilni hibridni pogonski sklop, zagotavlja veliko navora pri nizkih vrtljajih, izjemno moč pri višji hitrosti in tekoče pospeševanje. Pripravite se na vožnjo brez primere.
Toyota Camry

Prefinjen in miren ambient

Vrhunska vozniška izkušnja vsak dan napolni s prijetnimi občutki. Sodobna limuzina dviguje s svojim lebdečim 9-palčnim zaslonom, ki je občutljiv za dotik, prefinjenost na višjo raven. 
Toyota Camry

Sprostite se v popolnem udobju

Camry svojim potnikom ponuja udobno vožnjo brez kompromisov. Kakovostni sedeži iz najboljših materialov poskrbijo, da se vsako potovanje spremeni v nepozabno doživetje. Vsi potniki imajo dovolj prostora za glavo in noge, zato lahko v vsakem trenutku uživajo v vožnji. 

Povezljivost, ki je vedno na voljo

Aplikacija My T omogoča takojšen dostop do vsega, kar potrebujete. Povežite se in ostanite v stiku s svojim Camryjem.
A large 9" multimedia touchscreen
Tune out external noise
An exclusive panel
  • Multimedijski sistem Velik 9-palčni multimedijski zaslon na dotik omogoča brezhibno povezljivost. Preprosto sinhronizirajte svoj pametni telefon s povezavama Apple CarPlay ali Android Auto™.
  • Čista kakovost zvoka Izklopite zunanji šum in uživajte v svoji najljubši glasbi. Vrhunski sistem prostorskega zvoka JBL z devetimi zvočniki oživi vsako skladbo.
  • Udobje za vsakega potnika Ekskluzivna nadzorna plošča, ki se nahaja v zadnjem naslonjalu za roke, potnikom na zadnjih sedežih omogoča, da sami upravljajo s klimatsko napravo in senčili.

Toyota T-Mate. Z vami na varnejši poti

Toyota Camry je opremljena z varnostnim paketom T-Mate, ki je vaš zvesti partner na poti. T-Mate sestavljajo številni sistemi, ki so zasnovani za podporo vozniku in varnejšo vožnjo. Delujejo na avtocesti, v mestu ali ko parkirate. T-Mate poskrbi, da ste vedno v varnih rokah. Spodnji seznam prikazuje izbor varnostnih sistemov, s katerimi je opremljena Toyota Camry. Celoten seznam je na voljo v avtomobilskem konfiguratorju.

CAMRY GALERIJA

Relax_HomepageNew_2886x2496_Slo

Občutite popolno brezskrbnost - do 10 let jamstva Toyota Relax

Sprostite se in si zagotovite do 10 let popolne brezskrbnosti z rednim servisiranjem v novem prilagodljivem programu jamstva Toyota Relax.
Spoznajte več