Supra

Toyota GR Supra

ULTIMATIVNA PODOBA UŽITKA V VOŽNJI.
toyota supra

Zgoščeni presežki

Oblikovanje Toyote GR Supra po načelu zgoščenih presežkov je neposredno razvidno iz dolgega pokrova motorja, kompaktne karoserije in široke drže. Z združitvijo športne aerodinamike in sodobnega, močnega videza že na prvi pogled ponuja pristne vozne lastnosti, tudi v mirovanju.

toyota supra

Suprina duša

Toyota Supra, legendarnega slovesa med ljubitelji športnih avtomobilov, filmov in računalniških igric, je v zadnjih 40 letih svoje mesto v popularni kulturi avtomobilizma še utrdila. Zametki nove Toyote GR Supra dejansko segajo v šestdeseta leta prejšnjega stoletja, vse do legendarne Toyote 2000GT.

toyota supra

Občutek moči

3,0-litrski, vrstni šestvaljnik Toyote GR Supra zagotavlja brezhibno moč in takojšen odziv, z njim pa se boste počutili doma tako na cesti kot na dirkališču. Z dvojnim turbopolnilnikom, neposrednim vbrizgavanjem goriva in variabilnim nadzorom ventilov proizvaja 340 konjskih moči in 500 Nm navora, kar omogoča razburljiv pospešek od 0 do 100 km/h v 4,3 sekunde in največjo hitrost 250 km/h.

POGLED OD BLIZU

Oglejte si nekatere podrobnosti oblikovanja, zaradi katerih je Supra tako osupljiva.
Relax_HomepageNew_2886x2496_Slo

Občutite popolno brezskrbnost - do 10 let jamstva Toyota Relax

Sprostite se in si zagotovite do 10 let popolne brezskrbnosti z rednim servisiranjem v novem prilagodljivem programu jamstva Toyota Relax.
Spoznajte več