Hilux

 • hilux_2

  Toyota Hilux. Pripravljen na vse.

  Hiluxova zgodba se je začela leta 1968. Odtlej si je že več kot 13 milijonov Hiluxov utiralo poti po vsem svetu, od arktične tundre do peščene Sahare. Plezal, bredel in prečil je po najzahtevnejših pokrajinah.

  hilux_3

  Nezlomljivi Hilux nima konkurence

  Hiluxove vrhunske terenske zmogljivosti niso nobeno presenečenje, saj so preizkušene v izrednih razmerah in so rezultat Toyotine dolgoletne predanosti kakovosti. Hiluxova moč izvira iz izredno močne šasije in osnove TOP. Ta je toga in neverjetno močna tako pri različici s štirikolesnim pogonom kot pri tisti z dvokolesnim. Osnova Hiluxove zanesljivosti in vzdržljivosti je ojačana z nerjavečimi ploščami in karoserijo.

  Z visoko oddaljenostjo od tal in robustnim vzmetenjem se zlahka spopada z rečnimi strugami, sipinami in potoki. Na spolzki podlagi diferencial z omejenim zdrsom (LSD) porazdeli navor med zadnjima kolesoma.

  Ko se razmere spremenijo, samodejni izklop diferenciala (ADD) omogoči enostavno preklapljanje med štirikolesnim in dvokolesnim pogonom med vožnjo, pri čemer slednji nudi manjšo porabo goriva in je tišji.

  Notranjost zaznamujeta kakovost in trpežnost. Prefinjeno oblazinjenje v temni barvi je prijetno na otip; razporeditev elementov je kombinacija funkcionalnosti in dizajna.

  Hilux je inteligenten. Opremljen je s tipalom za samodejni vklop svetil. Odločite se za večpredstavnostni sistem Toyota Touch* z naprednim zaslonom na dotik. Toyota Touch vam nudi vpogled v informacije o vozilu, povezan pa je tudi s kamero na zadnjem delu vozila, kar omogoča varnejšo vzvratno vožnjo. Na voljo je tudi satelitska navigacija§.

  hilux

  Izbira motorjev, s katerimi ne morete zgrešiti

  Izbirate lahko med dvema zmogljivima in učinkovitima turbodizelskima motorjema D-4D.2,5-litrska različica je na voljo z dvokolesnim ali s štirikolesnim pogonom; 3,0-litrska različica pa je na voljo v kombinaciji s štirikolesnim pogonom, pri kateri lahko izbirate med petstopenjskim ročnim menjalnikom in samodejnim menjalnikom. Oba motorja nudita velik navor pri nizkih vrtljajih in obilo moči pri visokih vrtljajih, opremljena pa sta tudi s fi ltrom trdih delcev (DPF), ki pripomore k manjšemu izpustu.

  izbira motorjev

  Popolnoma predan vaši varnosti

  Rešitve aktivne in pasivne varnosti zagotavljajo, da se Hilux na tem področju izkaže tako kot na vseh drugih. Sistemi, ki vas varujejo, vključujejo sistem proti blokiranju koles pri zaviranju (ABS) s sistemom za elektronsko porazdelitev zavorne moči (EBD), sistem za pomoč pri zaviranju v sili (BA), sistem proti zdrsu pogonskih koles (TRC), sistem za uravnavanje stabilnosti vozila (VSC) in diferencial z omejenim zdrsom (LSD). Če vseeno pride do nezgode, so lahko vsi potniki zaščiteni z največ šestimi zračnimi blazinami SRS*.

  varnost

  Izberite Toyoto Hilux, ki ustreza vašim potrebam

  Vsi imamo različne potrebe. Zato je Hilux na voljo v številnih uporabnih konfiguracijah: z enojno, podaljšano ali dvojno kabino.
  Izberite dvokolesni/štirikolesni pogon, prostornino motorja in menjalnik; štirje paketi opreme zagotavljajo, da boste našli Toyoto Hilux po lastnem okusu.

  razlicice

  Pakete opreme si oglejte tule:  paketi_hilux

  S Toyoto Hilux lahko dosežete in naredite vse, kar želite. Vsestranskost je bistvena značilnost Toyote Hilux – od predane osredotočenosti na trenutno nalogo do neusmiljenega preganjanja prostega časa. Hilux je sinonim za svobodo, tako brezmejno kot vaša najbolj oddaljena obzorja.

  HILUX v poslovne namene  je upravičen odbitka DDV. 

  Za podroben opis opreme in več informacij si oglejte  katalog HILUX  oziroma nas pokličite ali obiščite v  Toyota Centru Ljubljana v BTC-ju ali na VIČ-u .

  Zakaj se ne bi odpeljali na testno vožnjo?

  Galerija

   

  * Serijska oprema pri paketih City in Executive.  § Dodatna oprema pri paketih City in Executive. ◊ Potreben je mobilni telefon, kompatibilen z Bluetooth®.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • Tumblr
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Design, oblikovanje, optimizacija, oglaševanje: oglaševalska agencija Connecta | Pogoji uporabe