Povsem nova družina Toyota Corolla Hybrid Izbira je vaša

TOYOTA ФИНАНС

Za Corollo Hybrid se začenja nova vznemirljiva doba. Zgrajena je na osnovi revolucionarne Toyotine nove gobalne arhitekture TNGA. Limuzina, kombilimuzina in karavan Touring Sports so na voljo z novimi hibridnimi pogonskimi sklopi, ki ponujajo obilo užitka v vožnji.

Hibrid še nikoli ni bil tako vrhunski


Hibridi Toyota z majhno porabo goriva in nizkimi emisijami skrbijo za okolje. To je še posebej pomembno v številnih večjih evropskih mestih, ki vedno pogosteje uvajajo emisijske omejitve vožnje v mestnih središčih. Avtomobili na hibridni pogon s svojo čistostjo omogočajo vožnjo vedno, kjerkoli in kadarkoli. Corolla se vedno polni sama in jo nikoli ni treba polniti.

 

 

1.8-litrski hibridni pogonski sklop zagotavlja tekočo in udobno vožnjo. 2.0-litrski pogonski sklop Hybrid Dynamic Force pa ustvarja navdušujočo vozno dinamiko. V obeh primerih boste uživali v tihi in angažirani vozniški izkušnji. Ob tovrstnih voznih užitkih je zanimiv tudi podatek, da se je za hibride Toyota odločilo že 12 milijonov uporabnikov, vključno z dvema milijonoma evropskih voznikov.

 


 

 

Izjemna vozniška izkušnja


Toyotina nova globalna arhitektura TNGA omogoča revolucionaren način oblikovanja in inženirskega snovanja avtomobilov. S pomočjo te platforme uresničujemo našo zavezo o izdelavi vedno boljših avtomobilov, ki so varni, stilsko dovršeni in ponujajo užitek v vožnji. Toga karoserija, nizko težišče in napredno vzmetenje zagotavljajo tekočo vožnjo. Optimiziran je tudi voznikov položaj za volanom, ki je intuitivno naraven, hkrati pa na daljših potvanjih ni utrujajoč.

 

 

To je prva Corolla, ki je nastala na osnovi platforme TNGA in je hkrati na voljo kot hibrid. Na ta način smo zasnovali odlično osnovo, s katero smo dvignili raven celostnega doživetja vožnje. Razliko boste občutili takoj. Nova Corolla Hybrid ponuja odlično krmiljenje in stabilnost ter hkrati ohranja visoko stopnjo udobja. Vse to je garancija za navdihujočo vozniško izkušnjo.

 


 


 

 

Vznemirljiva z vseh zornih kotov


Izjemna oblika nove Corolle je zagotovilo, da se bodo za vami obračali navdušeni pogledi. Na voljo so nove atraktivne barve. Nizek pokrov motorja skupaj z bogato izbro platišč zagotavlja športni profil. Sprednji in zadnji del avtomobila poudarjata mogočno podobo. Na sprednjem delu dominira markanten zračnik motorja z elegantnimi lučmi LED. Stilska zunanjost pa se odlično ujema tudi z elegantno notranjostjo.