Brezplačno preizkusite Toyoto E-naročilo na servis BTC E-naročilo na servis VIČ Ceniki in katalogi Kaizen Toyota Magazin Kontaktirajte nas

Dejan Zavec ima novega izzivalca!

Vabljeni na ogled spektakularnega dvoboja, kjer se bosta pomerila Dejan Zavec in RAV4, in sicer v torek, 12. februarja, s pričetkom ob 17. uri v Toyota centru Ljubljana, na Leskoškovi 1.

Spoštovani, po slovenskih radijskih postajah je zakrožila presenetljiva novica, da ima Dejan Zavec novega izzivalca. Vse nas zanima, kdo je ta skrivnostni izzivalec, ki je tako drzen, močan in samozavesten, da si upa izzvati celo izjemnega Dejana Zavca?


NOVI RAV4 100% SUV s svojo 100% hibridno močjo naravnost navdušuje in izziva - in to povsem brez zadržkov.


Vabljeni na ogled spektakularnega dvoboja, kjer se bosta pomerila Dejan Zavec in RAV4, in sicer v torek, 12. februarja, s pričetkom ob 17. uri v Toyota centru Ljubljana, na Leskoškovi 1.


 


Dejanu se bosta pri velikem izzivu pridružila še motoristični virtuoz Miran Stanovnik ter glasbenik Marko Soršak – Soki – oba ambasadorja Toyota, zato dogodka res ne smete zamuditi.


Dogovorili se boste za testno vožnjo, zavrteli kolo sreče in uživali v prijetnem druženju.


Veselimo se druženja z vami!

Naš pravilnik o zasebnosti na spletni strani

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se z uporabo piškotkov strinjate, lahko nemoteno nadaljujete z uporabo spletne strani.