Land Cruiser

Land Cruiser

NEUSTAVLJIVA MOČ. LEGENDARNI ZNAČAJ.
Toyota Land Cruiser

Moč in odločnost v vsaki liniji

Land Cruiser utrjuje svoj sloves z novo, sodobnejšo in robustnejšo zunanjo podobo. Vsaka linija ima svoj namen. Oblika pokrova motorja povečuje sredinsko preglednost nad cestiščem; žarometi in odprtine za hlajenje so nameščeni višje za največjo stopnjo zaščite in globine ugreza.
Toyota Land Cruiser

Terenska ali cestna vožnja – varnost je zagotovljena

Modeli Land Cruiser so opremljeni s sistemom Toyota Safety Sense, sklopom tehnologij aktivne varnosti, ki pomaga preprečiti ali ublažiti trke v različnih prometnih razmerah. Ta sistem vključuje sistem za predhodno zaznavanje trka (PCS) s funkcijo zaznavanja peščev, prilagodljivi tempomat (ACC), sistem opozarjanja ob menjavi voznega pasu (LDA), samodejno uravnavanje dolžine svetlobnega snopa (AHB) in asistent za prepoznavanje prometnih znakov (RSA).

Toyota Land Cruiser

Pripravljen na osvajanje najzahtevnejših terenov

Od brodenja po reki do spusta po skalnati poti je legendarna sposobnost premagovanja izjemno razgibanih terenov in varnega povratka s terencem Land Cruiser. Noben drug športni terenec ne ponuja tako edinstvene kombinacije cestne in terenske vožnje.

LAND CRUISER GALERIJA

Relax_HomepageNew_2886x2496_Slo

Občutite popolno brezskrbnost - do 10 let jamstva Toyota Relax

Sprostite se in si zagotovite do 10 let popolne brezskrbnosti z rednim servisiranjem v novem prilagodljivem programu jamstva Toyota Relax.
Spoznajte več