Brezplačno preizkusite Toyoto Ceniki in katalogi Kaizen Toyota Magazin Kontaktirajte nas

Prednosti vožnje s hibridom

Toyota hibrid

Ali iščete bolj uglajen in tišji način vožnje oziroma želite imeti vozilo z majhno porabo goriva in minimalnimi emisijami? Obstaja dolg seznam načinov, s katerimi naša paleta sedmih hibridnih modelov lahko spremeni vaše življenje.

Življenje s hibridom je preprosto, samo sedite vanj in se odpeljite

Morda se sliši zapleteno, vendar naši hibridi so zasnovani tako, da je vožnja v njih čim preprostejša. Ob pritisku gumba za zagon ne zaslišite hrupa, temveč zgolj prejmete potrditev, da je vse pripravljeno. Poleg tega se hibridni sistem nadzoruje sam in vsi hibridi imajo samodejni menjalnik, zato preprosto premaknete prestavno ročico v položaj za vožnjo in uživate v uglajeni moči na vsakem potovanju.

/
Uglajena, tiha in odzivna moč

Pri mestni vožnji na tiho električno energijo boste lahko v naših hibridih uživali v poslušanju pomembnejših stvari. Električni uspešnici se pri večji hitrosti neopazno pridruži učinkovita moč bencinskega motorja, in prav ko to najbolj potrebujete, se oba motorja združita, da poženeta vozilo naprej.

two engines
Akumulatorske baterije, ki jih ni treba nikoli priklopiti na elektriko

Ne obremenjujte se s tem, kako daleč boste potovali v našem hibridu, temveč preprosto natočite gorivo in nadaljujte pot kot v vsakem običajnem vozilu. Ko se akumulatorska baterija izprazni, jo odvečna moč bencinskega motorja ponovno napolni. Baterija se poleg tega polni tudi s ponovno uporabljeno energijo, ki nastane ob zaviranju.

charged hybrid
Prijazni do vaše denarnice in do okolja

Vožnja hibrida ni samo zabavna, temveč z njo tudi veliko prihranite. Naši hibridi so kot nalašč za vožnjo po mestu, saj čim pogosteje izklopijo motor, zato da prihranijo gorivo in denar. Posledica majhne porabe goriva so tudi majhne emisije. Naši hibridi se lahko pohvalijo z enimi od najnižjih vrednosti emisij CO2 v svojih razredih in imajo v nasprotju z vozili z dizelskimi motorji tudi zelo nizke ravni izpustov škodljivih dušikovih oksidov (NOx).

easy wallet
Hibrid za vsakogar

Zgodba naših hibridov se je začela leta 1997 z modelom Prius, ki je inovator na tem področju. Od takrat se je naša družina hibridov razširila in prepričani smo, da boste našli ustreznega zase, saj lahko izbirate med sedmimi različnimi modeli. Za mestne frajerje, ki iščejo urbano vozilo, je na voljo Yaris hibrid. Za rastočo družino, ki ji primanjkuje prostora, pa je primeren Auris Touring Sports. Skratka, menimo, da se za vsakogar najde hibrid.

hybrid everyone
Naš pravilnik o zasebnosti na spletni strani

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se z uporabo piškotkov strinjate, lahko nemoteno nadaljujete z uporabo spletne strani.