TOYOTA ФИНАНС

TOYOTA IZPOLNJUJE SVOJO ZAVEZO SEGMENTU A NA EVROPSKEM TRGU


• Novi model predstavlja cenovno dostopno vstopnico v svet vozil Toyota.
• Platforma GA-B omogoča odlične vozne lastnosti in krmiljenje, poleg tega pa tudi bogato varnostno opremo ter privlačen izgled.
• Letna proizvodnja modelov na osnovi platforme GA-B se bo povečala na pol milijona primerkov.
• Novi model bo na voljo tudi s klasičnim motorjem z notranjim izgorevanjem.


Toyota je danes z najavo tretjega modela, ki bo nastal na osnovi platforme GA-B, potrdila svojo zavezo snovanju novih modelov v segmentu A na evropskem trgu.

Prihajajoči model bo predstavljal dostopno vstopnico v svet avtomobilov znamke Toyota in bo s svojo velikostjo in ceno zagotovo pomenil zanimivo alternativo.

Razvoj novih platform, ki nastajajo na osnovi filozofije TNGA, prinaša številne prednosti. Avtomobili, ki nastajajo na tej osnovi se ponašajo z bolj udobno vožnjo, boljšim krmiljenjem in odzivnostjo, poleg tega pa ponujajo številne varnostne tehnologije in asistenčne sisteme, ki so del standardne opreme. Ob vsem tem se avtomobili, ki nastajajo na osnovi platforme TNGA, ponašajo tudi z izjemno atraktivnim videzom in slogovno prefinjenostjo. Odličen primer je novi Yaris, ki je tudi nastal na osnovi platforme GA-B, in je med evropskimi kupci deležen navdušenih odzivov. Privlačijo jih predvsem njegov dinamični izgled, bogata standardna oprema, učinkovita in odzivna hibridna vožnje ter seveda vrhunske vozne lastnosti in najbolj bogata varnostna oprema v svojem razredu.

Ta obseg proizvodnje omogoča tudi odlične ekonomske rezultate ter zadovoljevanje potreb in povpraševanja po avtomobilih segmenta A.

Ob vsem tem je velika pozornost namenjena tudi izbiri pogonskih sklopov. Danes v segmentu A še vedno prevladujejo motorji na notranje izgorevanje, kar dokazuje, da je cena še vedno najpomembnejši dejavnik pri odločitvi za nakup novega avtomobila. Toyota pa ponuja tudi druge zanimive alternative, med katerimi prevladuje predvsem hibridni pogon, tako da imajo kupci možnost izbire, ki je prilagojena njihovim finančnim možnostim in življenjskemu slogu.

S podobnimi značilnostmi se ponaša tudi Yaris Cross, ki na ceste prihaja v letošnjem letu. Yaris, Yaris Cross in novi model v segmentu A naj bi letno proizvodnjo modelov na osnovi platforme GA-B na evropskem trgu povečali na več kot pol milijona primerkov.