TOYOTA ФИНАНС

 

 

SREČNA VOŽNJA

Ko se soočate s cesto pred vami, se lahko vedno zanesete na dodatni oprijem. Ko stvari postanejo težke, lahko samozavestno vozite naprej. Zmogljivi hibridni motor ponuja odlično učinkovitost porabe goriva in najboljšo emisijsko učinkovitost v svojem razredu. Na daljših potovanjih Corolla Cross poskrbi za težaška opravila, da se lahko osredotočite na tisto, kar je pomembno.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vožnja brez stresa


Corolla Cross Hybrid, zasnovana za ravnovesje med močjo in praktičnostjo, je popolna za odhode v šolo, družinske vikende in vse ostalo. Z izjemnim štirikolesnim pogonom in izboljšanim izkoristkom goriva lahko vsa družina uživa v potovanju brez stresa. Poskrbite za popolno varnost ne glede na vremenske razmere in uživajte v izjemno agilni in odzivni zmogljivosti za volanom zahvaljujoč hibridnemu sistemu pete generacije. Učinkovit športni terenec je izdelan za praktičnost družinskega življenja.

 

 

 

Uživajte v vožnji


Zahvaljujoč večvodilnemu zadnjemu vzmetenju bo v Corolli Cross vsak potnik užival v popolni stabilnosti in udobju vožnje. Uživajte v odlični vodljivosti in naredite vsako neravnino na cesti čim bolj gladko. Večja oddaljenost od tal nudi višji položaj za volanom zagotavljata odličen pregled nad dogajanjem. Na cilj boste vedno prišli sproščeni in pomirjeni, ne glede na to, ali se vozite skozi mesto ali potujete izven uhojenih poti.

 

 

Kako deluje?

Zahvaljujoč naši novi hibridni tehnologiji 5. generacije je Corolla Cross naš najnaprednejši hibrid doslej. Hibridi, ki delujejo na enak način kot običajna vozila, nudijo najboljši izkoristek goriva v razredu, ne da bi vam bilo treba skrbeti za doseg. Natočite gorivo kot običajno in ker se hibridi znamke Toyota polnijo sami, vam jih ni treba priklapljati na električno omrežje. Poleg tega pa regenerativno zaviranje shranjuje električno energijo, ki vam bo prišla še kako prav nekoliko kasneje.