Brezplačno preizkusite Toyoto E-naročilo na servis BTC E-naročilo na servis VIČ Ceniki in katalogi Kaizen Toyota Magazin Kontaktirajte nas

Toyota zavarovanje

Našim strankam želimo ponuditi celovito in kakovostno storitev, zato smo v sodelovanju s partnerjem zavarovalnico GENERALI d.d.pripravili odličen produkt – konkurenčne pakete zavarovanj, ki so pripravljeni posebej za voznike vozil Toyota in omogočajo celo paleto ugodnosti.


Zavarovanje lahko sklenete kar pri nas v salonih in vse opravite na enem mestu. S celovito ponudbo pri Toyoti skrbimo za večje zadovoljstvo strank, kar je naša temeljna vrednota.

 

Za Toyota zavarovanje je veliko razlogov*:


› polovico nižja odbitna franšiza pri škodi (splošni kasko),
› nižja premija za zavarovanje kraje vozila,
› prvi dve leti možnost zavarovanja na novo vrednost,
› daljša uporaba nadomestnega vozila,
› vsa popravila pri pooblaščenih Toyota servisih z originalnimi nadomestnimi deli,
› vračilo 10% kasko premije › Brez prijavljene škode iz naslova kateregakoli kasko produkta
(splošni in/ali delni kasko),
› zamrznitev bonusa › Nanaša se na zavarovanje avtomobilske odgovornosti (AO ) in AO -plus zavarovanje.

 

Z veseljem smo na voljo za več informacij.


Pokličite Diano Drobnič Gorenc, svetovalko za zavarovanja,  na telefonsko številko: +386 1 200 79 13 ali mobilni telefon: +386 41 352 916, ali pa napišite e-pošto: diana.drobnic@toyota-center.si


*Navedene so osnovne značilnosti produkta, za katerega lahko veljajo dodatni pogoji. Podrobnejši opis je objavljen v zavarovalnih pogojih in pogojih akcije, ki vso na voljo pri naših svetovalcih.

 

  
Naš pravilnik o zasebnosti na spletni strani

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se z uporabo piškotkov strinjate, lahko nemoteno nadaljujete z uporabo spletne strani.