Toyota zavarovanje

TOYOTA ФИНАНС

Vašo Toyoto imamo radi tako kot vi. Zato smo prav za vas oblikovali celovito zavarovanje za vašo Toyoto.

 

 

 


Toyota zavarovanje je bilo razvito za zagotavljanje višje vrednosti vozila ter večjih ugodnosti lastnikov. Naša zaveza je zagotoviti tudi kvaliteto in zanesljivost servisa, za katerega se zavedamo, da ga kot lastnik Toyote poznate in cenite.

Veliko razlogov za Toyota Zavarovanje*

✔ polovico nižja odbitna franšiza pri škodi (splošni kasko)
✔ nižja premija za zavarovanje kraje vozila
✔ prvi dve leti možnost zavarovanja na novo vrednost
✔ vsa popravila pri pooblaščenih servisih Toyota z originalnimi nadomestnimi deli
✔ vračilo 10 % premije kasko (brez prijavljene škode iz naslova kateregakoli kasko produkta (splošni in/ali delni kasko)
✔ zamrznitev bonusa (velja za zavarovanje avtomobilske odgovornosti (AO) in zavarovanje AO-plus)

* Navedene so osnovne značilnosti produkta, za katere lahko veljajo dodatni pogoji. Podrobnejši opis je objavljen v zavarovalnih pogojih, ki se nahajajo pri pooblaščenih trgovcih Toyota.

 
Hibridno zavarovanje Toyota

Hibridno zavarovanje Toyota je nova inovativna in intuitivna rešitev zavarovanja, ki je posebej zasnovana za lastnike hibridov Toyota in je trenutno na voljo le za novo generacijo modela Yaris.


Odkrijte več

 

Z veseljem smo na voljo za več informacij.


Pokličite Diano Drobnič Gorenc, svetovalko za zavarovanja, na mobilni telefon: +386 41 352 916, ali pa napišite e-pošto: diana.drobnic@toyota-center.si
Pokličite Aleksandra Topića, svetovalca za zavarovanja, na mobilni telefon: +386 51 326 840, ali pa napišite e-pošto: aleksander.topic@toyota-center.si