e-naročilo na servis BTC e-naročilo na servis VIČ Brezplačno preizkusite Toyoto Ceniki in katalogi Kaizen Toyota Magazin Kontaktirajte nas

Prius

Originalni hibridni pionir


Poraba

4,1

l/100 km

Prikazane vrednosti emisij osnaževalcev zunanjega zraka (CO2 itd.) in specifikacije ekonomičnosti temeljijo na globalno usklajenem preskusnem postopku za lahka vozila (WLTP). Prikazane so t.i. kombinirane vrednosti. Prikazane vrednosti se lahko razlikujejo od vrednosti, ki se upoštevajo za določitev z vozili poveznih davkov ali drugih dajatev, ki se (med drugim) določajo na podlagi emisij CO2, saj so za odmero le teh lahko predpisani tudi drugi standardi. Vrednosti so določene na podlagi vaše trenutne konfiguracije, ki upošteva izbrano opcijsko opremo vozila ter velikost izbranih platišč in pnevmatik. Spremembe v izbrani konfiguraciji zato lahko vplivajo na opredeljene vrednosti. Več podatkov o preizkusnem postopku WLTP lahko najdete tukaj: www.toyota.si/why-toyota/environment/worldwide-harmonized-light
Zapri
Pokaži pravno obvestilo

Prius je vodja. Drugi mu sledijo.

Priusova zgodba se je začela leta 1997. Takrat je bil Prius prvi serijski avtomobil na hibridni pogon, ki je začel postavljati povsem nove standarde. Zdaj je čas za novo poglavje. Prius združuje pametno tehnologijo in obliko, s katerima ustvarja dinamične zmogljivosti in izjemno krmiljenje. Zato je Prius avtomobil, ki navdušuje s svojo energijsko učinkovitostjo, poleg tega pa ponuja obilo vozniškega užitka.Vidi prihodnost. Vedno je v vodstvu.

Avtomobil, ki je pred več kot dvema desetletjema začel zgodbo hibridnega pogona, tudi zdaj na novo postavlja standarde.

Sodobna oblika. Pametna vožnja.Prius je avtomobil, katerega sodobni videz se povsem ujema z njegovimi naprednimi zmogljivostmi. Nova oblika ohranja ikonično trikotno silhueto, hkrati pa izboljšuje sodobne linije in optimizira zračni upor. Rezultat je avtomobil, ki privlači poglede in je zabaven za vožnjo.

Izjemno učinkovit. Resnično zabaven.Vožnja hibrida še nikoli ni bila tako navdušujoča. Brezhibno preklapljanje med električnim in bencinskim motorjem zagotavlja dinamično pospeševanje. Nizko težišče pa omogoča izjemno zmogljivost, natančno krmiljenje, odzivno blaženje in več linearne moči.

Hibrid s štirikolesnim pogonom AWD-i zagotavlja še boljši oprijemInovacije se nadaljujejo s štirikolesnim hibridnim pogonom AWD-i, ki je zasnovan posebej za Priusa. To je sploh prvič, da je avtomobil tega razreda opremljen s pametnim štirikolesnim pogonom. Zasnovan je za še boljši oprijem na spolzkem cestišču, v dežju in snegu. Tako vam v težkih voznih razmerah zagotavlja brezskrbnost. Poleg tega pa ne vpliva na zmogljivost ali kapaciteto prtljažnega prostora.

Neverjetno inovativen. Izjemno
učinkovit.

Hibride ustvarjamo že več kot 20 let.

Unikatno udobje in intuitivna tehnologija

Pri snovanju novih privlačnih
ambientov je pomemben vsak detajl. Priusova kabina združuje kakovostne materiale, sodoben dizajn in ergonomske sedeže v različnih novih oblazinjenjih. Velik projekcijski zaslon na notranjo stran vetrobranskega stekla predvaja podatke o potovanju. Intuitivni multimedijski sistem Toyota Touch 2 pa s sistemom Go poenostavja dostop do zabavnih vsebin in navigacije.

Vedno vam posreduje prave podatke
in vam pomaga.

Inovativni asistenčni sistemi, ki jih
združuje Toyota Safety Sense, voznikovo asistenco postavljajo na novo raven. Na strateških točkah vozila je nameščenih 22 senzorjev, ki predvidevajo morebitne nevarnosti in o njih opozarjajo voznika. Na ta način ste vi in vsi, ki se znajdejo v vaši bližini, bolj na varnem.
Odkrijte varnostne funkcije.

Galerija

Naš pravilnik o zasebnosti na spletni strani

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se z uporabo piškotkov strinjate, lahko nemoteno nadaljujete z uporabo spletne strani.