Toyota-prius-exterieur-bovenkant-blauw

Prius

Ko se srečajo eleganca, udobje in tehnologija nove dobe.
Toyota Prius

Sodobna oblika. Pametna vožnja.

Prius je vozilo, katerega sodobni videz se povsem ujema z njegovimi naprednimi zmogljivostmi. Nova oblika ohranja ikonično trikotno silhueto, hkrati pa izboljšuje sodobne linije in optimizira zračni upor. Rezultat je vozilo, ki privlači poglede in je zabavno za vožnjo.

Toyota Prius

Izjemno učinkovit. Resnično zabaven.

Vožnja hibrida še nikoli ni bila tako navdušujoča. Brezhibno preklapljanje med električnim in bencinskim motorjem zagotavlja dinamično pospeševanje. Nizko težišče pa omogoča izjemno zmogljivost, natančno krmiljenje, odzivno blaženje in več linearne moči.

Toyota Prius

Hibrid s štirikolesnim pogonom AWD-i zagotavlja še boljši

Inovacije se nadaljujejo s štirikolesnim hibridnim pogonom AWD-i, ki je zasnovan posebej za Priusa. To je sploh prvič, da je vozilo tega razreda opremljeno s pametnim štirikolesnim pogonom. Zasnovan je za še boljši oprijem na spolzkem cestišču, v dežju in snegu. Tako vam v težkih voznih razmerah zagotavlja brezskrbnost. Poleg tega pa ne vpliva na zmogljivost ali kapaciteto prtljažnega prostora.

PRIUS GALERIJA

Relax_HomepageNew_2886x2496_Slo

Občutite popolno brezskrbnost - do 10 let jamstva Toyota Relax

Sprostite se in si zagotovite do 10 let popolne brezskrbnosti z rednim servisiranjem v novem prilagodljivem programu jamstva Toyota Relax.
Spoznajte več