e-naročilo na servis BTC e-naročilo na servis VIČ Brezplačno preizkusite Toyoto Ceniki in katalogi Kaizen Toyota Magazin Kontaktirajte nas

Pošljite povpraševanje

Želite prejeti informativno ponudbo za Toyoto hibrid? Prosimo, izpolnite spodnji obrazec za povpraševanje in prejeli boste ponudbo od izbranega Toyotinega partnerja.

Ponudba je informativna. Izbrani partner bo stopil v stik z vami in vam poslal želeno ponudbo v najkrajšem možnem času. Oprema vozila in njena razpoložljivost sta odvisni od lokalnih pogojev (nekatera prikazana vozila morda vsebujejo opremo, ki ni del standardne opreme; za podrobnejše informacije preverite cenik in specifikacije opreme). Pridržujemo si pravico do spremembe cen in specifikacij opreme brez predhodnega obvestila. Cene dodatne opreme so priporočene cene. Za končno ceno vozila z vsemi izbranimi možnostmi se obrnite na pooblaščenega partnerja Toyota. Finančni izračuni so informativni in nezavezujoči. Toyota spoštuje vašo zasebnost in ne posreduje osebnih podatkov tretjim osebam. Vaši podatki se samodejno shranijo zato, da vas lahko obveščamo o novih modelih, posebnih ponudbah in storitvah. Če ne želite prejemati teh informacij, označite zgornje potrditveno polje, in vaši osebni podatki se ne bodo shranili v naši podatkovni zbirki. Če ne želite več prejemati zgoraj opisanih obvestil, lahko kadar koli pisno obvestite podjetje Toyota Slovenija: info@toyota.si, ki bo na zahtevo izbrisalo vaše osebne podatke iz podatkovne zbirke..

Naš pravilnik o zasebnosti na spletni strani

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se z uporabo piškotkov strinjate, lahko nemoteno nadaljujete z uporabo spletne strani.