Brezplačno preizkusite Toyoto E-naročilo na servis BTC E-naročilo na servis VIČ Ceniki in katalogi Kaizen Toyota Magazin Kontaktirajte nas

Brezplačno preizkusite hibrida

S katerim modelom se želite peljati? Izberite model, ki bi ga radi preizkusili na testni vožnji, nato pa izpolnite spodnji obrazec.

Lokacija testne vožnje je Salon BTC, Leskoškova cesta 1, 1000 Ljubljana in Salon Vič, Tržaška Cesta 132,1000 Ljubljana. Naša prodajna ekipa bo stik z vami po dogovoru in potrditvi zahtevanih pogojev in vozil. Toyota spoštuje vašo zasebnost, zato podatki ne bodo posredovani tretjim osebam. Vaši podatki se avtomatično beležijo z namenom obveščanja o novih modelih, posebnih modelih in storitvah. V kolikor ne želite prejemati omenjene informacije, Vas prosimo, da nam to označite v polju zgoraj in vaši podatki se ne bodo  beležili v naši bazi podatkov. Če v kateremkoli trenutku ne želite več prejemati zgoraj navedene informacije, Vas prosimo da nas o tem pisno obvestite na naslov podjetja Toyota Adria d.o.o. – Brnčičeva 51, 1000 Ljubljana, ali e-mail naslov, katero se je obvezalo, da upošteva vašo zahtevo in izbriše vaše podatke iz baze.

 

 

 

 

 

Naš pravilnik o zasebnosti na spletni strani

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se z uporabo piškotkov strinjate, lahko nemoteno nadaljujete z uporabo spletne strani.