TOYOTA ФИНАНС

OSVEŽITEV KLIMATSKE NAPRAVEZrak v notranjosti vašega vozila Toyota bo s pomočjo originalnega zračnega filtra ostal svež kljub zunanjim neprijetnim vplivom.


 
 

 
 
 

 

PAKET OSVEŽITEVMED 10-MINUTNO VOŽNJO VDIHNETE PRIBLIŽNO 70 LITROV ZRAKA


Vremenske razmere, slog vožnje in uporaba klimatske naprave povzročijo nabiranje umazanije in mikrobov v klimatski napravi. V vozilu je zrak lahko nezdrav, dolgo preden se pojavijo neprijetne vonjave. Zato je treba klimatsko napravo servisirati in očistiti vsaj enkrat letno.
/

DEZINFEKCIJA PREZRAČEVALNEGA SISTEMA KLIMATSKE NAPRAVE

FILTER ZRAKA Z AKTIVNIM OGLJEM

Paket osvežitev odstrani bakterije in prah ter izboljša zmogljivost klimatske naprave. Rezultat je svež in prijeten vonj ter zaščita pred morebitnimi bakterijskimi okužbami.

72 EUR

E-naročilo na servis
VRSTE FILTROV ZRAKA
/
STANDARDNI FILTER ZRAKA V KABINI

Filter zraka, ki je izdelan iz visokokakovostne netkane tkanine, odstrani glavne škodljive snovi, preden prodrejo v vozilo.

*od 22 EUR

*Cena ne velja za Proace in Proace City.

E-naročilo na servis


IZBOLJŠAN FILTER ZRAKA Z AKTIVNIM OGLJEM V KABINI

Ta filter iz visokokakovostne netkane tkanine s plastjo aktivnega oglja odstrani 25 % več škodljivih snovi kot standardni filter, vključno z alergeni in izpušnimi plini.

*od 34 EUR

*Cena ne velja za Proace in Proace City.

E-naročilo na servis


/
NOVI FILTER ZRAKA Z AKTIVNIM OGLJEM IN ANTIALERGENSKIMI LASTNOSTMI

Filter iz visokokakovostne netkane tkanine s plastjo aktivnega oglja odstrani 25 % več škodljivih snovi kot standardni filter, vključno z alergeni in izpušnimi plini. Poleg tega ima še lastnost deaktivacije alergenih delcev, ki ima učinkovitost 95±5%.

*od 40 EUR

*Cena ne velja za Proace in Proace City.

E-naročilo na servis