Keramični nanos Toyota ProTect – akcija!

TOYOTA ФИНАНС

Keramični nanos Toyota ProTect varuje vaš avtomobil ter ohranja njegov izgled in vrednost.


Trenutno je namestitev sredstva Toyota ProTect še bolj dostopna kot kdajkoli prej. Če se ob nakupu kateregakoli novega modela znamke Toyota odločite tudi za namestitev keramičnega zaščitnega nanosa Toyota ProTect, boste poleg zaščite zunanjosti brezplačno prejeli tudi zaščito notranjosti. Ponudba velja do preklica. Za več informacij pa se obrnite na pooblaščenega trgovca Toyota.

Lak je neke vrste plašč avtomobila. Zagotavlja mu zaščito, ga varuje pred vremenskimi vplivi in nenazadnje tudi pred različnimi nepridipravi. Glede na to, da je to tista najbolj zunanja plast avtomobila, je tudi najbolj izpostavljen. Nanj prežijo žgoči sočni žarki, dež, sneg, led, sol in drugi atomsferski dejavniki. Z ustrezno nego lahko zaščitimo tudi lak in na ta način podaljšamo njegovo življenjsko dobo. Zato smo iznašli poseben keramični nanos Toyota ProTect. Verjetno poznate občutek, ko z roko pobožate povsem gladko površino novega avtomobila.

Toyota ProTect je revolucionaren način, ki ta občutek ohranja še vrsto let. Hkrati pa gladka površina omogoča učinkovito odtekanje vode in hitro sušenje. Za razliko od običajnih načinov poliranja in voskanja laka, že samo en karamični nanos Toyota ProTect kar pet let zagotavlja popolno brezskrbnost.

Pri vsem skupaj še zdaleč ne gre le za bleščeč izgled vašega avtomobila. Po zaslugi nanosa Toyota ProTect bo vaše vozilo vrsto let v odlični kondiciji, s tem pa se bo tudi učinkovito ohranjala njegova vrednost, ko ga boste v prihodnosti želeli zamenjati ali prodati. Morebitni kupci bodo takoj prepoznali, da je bilo vaše vozilo dobro vzdrževano. Toyota ProTect je poseben keramični nanos, ki je bil razvit v sodelovanju s strokovnjaki vesoljske agencije NASA. Nanos z lakom in površinami avtomobila ustvarja molekularno povezavo, kar omogoča večletno zaščito.

Sredstvo Toyota ProTect varuje tudi notranje površine in tkanine pred umazanijo in prahom. Predvsem pa omogoča enostavno odstranjevanje različnih snovi, ne da bi pri tem na tkanini ostali madeži. Namestiti ga je možno tudi na platišča, ki jih ohranja čista in svetleča ter preprečuje, da se zavorne saje in cestna umazanija prijemajo površine.

Toyota ProTect je izjemno učinkovito sredstvo. Namestitev je ekskluzivno možna izključno pri pooblaščenih partnerjih Toyota. Če želite, da bo vaša Toyota izgledala kot nova, si rezervirajte termin pri partnerju Toyota.