e-naročilo na servis BTC e-naročilo na servis VIČ Brezplačno preizkusite Toyoto Ceniki in katalogi Kaizen Toyota Magazin Kontaktirajte nas

Povsem novi Highlander Hybrid - veliko prostora, malo emisij.Naročite se


Predstavljamo vam povsem novega sofisticiranega 7-sedežnega športnega terenca Highlander. Odlikujeta ga najnovejša hibridna tehnologija in pametni štirikolesni pogon AWD-i. Navdušuje z udobno vožnjo, močjo, učinkovitostjo in raznolikostjo, s katerimi je kot ustvarjen za aktivni življenjski slog. Novi športni terenec Highlander Hybrid bo na evropskih trgih na voljo v začetku leta 2021.

Bodite med prvimi: prijavite se na testno vožnjo.

Testirajte prviSLOG IN PROSTOR ZA VSAKO PRILOŽNOST

 

Highlander je športni terenec, pri katerem se prepletata sofisticiranost in robustnost. Ponaša se z mogočno podobo in izjemnimi 20-palčnimi platišči.

Njegova prostorna notranjost ponuja tri vrste sedežev, na katerih je dovolj prostora za sedem potnikov. Tudi v zadnji vrsti lahko udobno sedita dva odrasla. Vrata velikega 631-litrskega prtljažnega prostora se odpirajo brez dotika. Prtljažni prostor pa je možno povečati na 1909 litrov, kar je dovolj za vse vaše potrebe.

NEPREMAGLJIVO RAVNOVESJE MED MOČJO IN EMISIJAMI

 

Novi Highlander je opremljen s hibridnim pogonskim sklopom četrte generacije, ki s svojo učinkovitostjo omogoča vse prednosti športnega terenca, hkrati pa ga odlikujeta nizka poraba goriva in nizke emisije.

2,5-litrski pogonski sklop Hybrid Dynamic Force zmore 248 konjskih moči (182kW), poleg tega pa ponuja najnižje emisije in porabo v svojem razredu. Emisije CO2 znašajo le 149 g-km, poraba goriva pa 6,6 l/100 km. Precej zaslug za udobno in agilno vožnjo ima tudi učinkoviti štirikolesni pogon. V novem športnem terencu Highlander bo sedem potnikov potovalo sproščeno in udobjo.

VELIKO UDOBJA, VELIKO TEHNOLOGIJE

 

Vožnja v novem športnem terencu Highlander je prefinjeno tiha. V potniški kabini so uporabljeni najboljši materiali, ki so mehki na otip, del standardne opreme pa predstavlja tudi sodobna multimedijska povezljivost.

Potniki bodo uživali v prezračevanih sprednjih sedežih, avdio sistemu JBL z 11 zvočniki, 12,3-palčnim osrednjim zaslonom z navigacijo in povezavama Apple CarPlay™ in Android Auto™. Za varnost pa bo v vsakem trenutku skrbel varnostni paket Toyota Safety Sense. Na voljo pa sta tudi projekcijski zaslon in digitalno vzvratno ogledalo*.

*Odvisno od paketa opreme

PRIDRUŽITE SE NAŠEMU POTOVANJU

 

Naročite se na novice o novem športnem terencu Highlander.


Obveščajte me
Naš pravilnik o zasebnosti na spletni strani

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se z uporabo piškotkov strinjate, lahko nemoteno nadaljujete z uporabo spletne strani.