OLAJŠUJE ŽIVLJENJE

TOYOTA ФИНАНС

 

 

Intuitivna športnoterenska zasnova

 

Corolla Cross združuje zasnovo robustnega družinskega avtomobila z intuitivno obliko športnega terenca. Zato je popolna je za vsak dan. Nudi več prostora za glavo in noge, prostoren prtljažnik pa omogoča lažje pakiranje.

 

 

 

 

 

 

 Vedno preseneča

Zložljivi zadnji sedeži v razmerju 60/40 ustvarijo prostor za kovčke, kolesa in vse ostalo, kar želite vzeti na potovanje.
 Enostaven dostop

Velike odprtine zadnjih vrat omogočajo, da boste lahko otroke, utrujene od celodnevnih dogodivščin zlahka prepeljali nazaj v hišo.
 Ne pustite ničesar za seboj

Priročna nakladalna višina in izjemen prtljažni prostor omogočata številne možnosti.V prtljažnik boste lahko zložili vso športno opremo, ki jo vaši otroci potrebujejo na treningih. Poleg tega pa boste brez težav vlekli prikolico.

 

 

 

 

 

Popestrite si dan

 


Velika panoramska streha napolni kabino s svetlobo in doda občutek več prostora. Topla notranjost ustvarja vzdušje, ob katerem se vsi počutijo kot doma.

 

 

  

Sedite in se sprostite


Veliki zadnji sedeži z veliko prostora za noge in udobnimi vzglavniki omogočajo vsakemu potniku - ne glede na njegovo telesno višino - da uživa v sproščujočem potovanju. Na dolgih potovanjih boste občutili popolnost.
 

Za srečo celega plemena

 


Corolla Cross sprejme vsakega potnika v vabljivo in udobno notranjost, v kateri lahko uživajo vsi. Ponuja dovolj prostora za noge in glavo, zložljivi nasloni za roke in zračniki na zadnjih sedežih ustvarjajo popolno udobje. Med vožnjo boste lahko uživali v ogledu filmov, igranju video igric, poslušanju glasbe...