Toyota stickerfix™

TOYOTA ФИНАНСČe majhna praska na laku vaše Toyote kazi videz vozila, lahko to sedaj preprosto popravite sami z novim kompletom Toyota stickerfix™.Toyota stickerfix™ je komplet narezanih samolepilnih zaplat, ki jih preprosto namestite čez praske in odrgnine za gladko, trajno in skoraj neopazno popravilo. Zaplate Toyota stickerfix™, ki jih lahko kupite pri lokalnem prodajalcu Toyotinih vozil, so na voljo v vseh Toyotinih barvah za lake. S kar 33 različnimi zaplatami v vsakem kompletu boste zlahka našli primerno velikost.

Popravilo z zaplatami Toyota stickerfix™ je nadvse preprosto. Samo očistite površino, nanesite lepljivo plast in jo pogladite – to je vse. Da boste videli, kako preprosto je, si oglejte to kratko predstavitev.
Samolepilne zaplate so bile zasnovane in testirane pod enako strogimi standardi kot vsa druga Toyotina originalna dodatna oprema. Zaplate Toyota stickerfix™ so odporne na UV-žarke, ekstremno vročino in hlad, na pranje vozila v avtopralnicah in polito gorivo. Če boste plast morali kdaj odstraniti, jo preprosto odlepite s pomočjo sušilnika za lase. Toyota stickerfix™ lahko uporabite tudi za preprečevanje prask, saj ponuja dodatno zaščito najbolj izpostavljenim delom, kot so robovi vrat. Kupite komplet Toyota stickerfix™ pri svojem najbližjem prodajalcu Toyotinih vozil in odkrijte preprost način, kako svojemu vozilu vrniti brezhiben videz iz prodajnega salona.