Testna vožnja: včasih – zdaj ali kako se mi „dopade“ avto

TOYOTA ФИНАНС

Možnost izbire katerega koli od razpoložljivih modelov z veliko opreme, za vožnjo na kraju samem, od pol ure do ure, v družbi izkušenega prodajalca, poleg tega pa še kava in prijetna družba, je idealno okolje za načrtovanje ali pa samo za sanjarjenje o novem vozilu.

 

Proizvajalci avtomobilov so včasih prirejali testne vožnje samo za izkušene in zanesljive kupce. To je v bistvu pomenilo testiranje delovanja vozila in je bilo pričakovano, da so bili ravno izkušeni vozniki (oz. majhno število voznikov) tisti, ki so lahko ocenili tehnične značilnosti novega vozila, nove sisteme in prvi uživali v vožnji.
Sčasoma se je število lastnikov avtomobilov povečalo in resne avtomobilske znamke so se posvetile izpopolnjevanju vozil in izpopolnjevanju storitev do kupcev.

 

Danes testna vožnja pomeni testiranje vseh modelov, pogovor o novih sistemih, druženje z ljubitelji avtomobilov in možnost, da na samem kraju izveste vse o aktualnih popustih ali kateri model se mora čim prej razprodati.
Posamezna zastopništva prirejajo druženja s kupci ali dneve odprtih vrat, kupci pa najpogosteje v svojih načrtih za nakup novega vozila ali menjavo staro za novo, s testiranjem, preprosto preverjajo, kako se jim kakšen model “dopade”.

 

10 razlogov za Toyotino testno vožnjo:
  1. Testno vožnjo lahko naročim takoj, s prodajalcem.
  2. Takoj dobim seznam modelov, ki so na voljo za testno vožnjo.
  3. Spoštujejo me ne glede na to, ali sem kupec ali pa vozilo samo preizkušam.
  4. Prodajalci so profesionalni in mi vse potrpežljivo razlagajo.
  5. Takoj dobim ponudbo za Toyotina vozila, ki me zanimajo.
  6. Vedno se počutim prijetno in dobrodošlo.
  7. Všeč mi je japonska znamka s tradicijo.
  8. Lahko dobim informacije o vseh ugodnostih.
  9. Lahko izvem, kdaj pridejo novi modeli.
  10. Zaupam izdelkom in znamki, v katere verjamem.


 

Brezplačno preizkusite Toyoto
Usposobljeni prodajalci so na voljo med testno vožnjo ali v katerem koli drugem trenutku, z namenom, da pojasnijo podrobnosti o vozilu, način uporabe različnih sistemov ali ekonomičen način vožnje.
Testna vožnja je zdaj s pravim in izobraženim osebjem postala majhna šola vožnje, v salonih, ki so opremljeni z najnaprednejšo tehnologijo, pa lahko ob kavici in v prijetni družbi, oblikujete vozilo po svojih željah, on-line.

 

Prepričani smo, da boste zadovoljni in da boste uživali v strokovni predstavitvi vozila, enkratnem izdelku in izjemno izobraženem osebju, zato vas vabimo, da preverite to trditev in uživate v testni vožnji v Toyotinih vozilih, ki jih vozi na milijone ljudi po vsem svetu.