e-naročilo na servis BTC e-naročilo na servis VIČ Brezplačno preizkusite Toyoto Ceniki in katalogi Kaizen Toyota Magazin Kontaktirajte nas

Ponudba preverjenih rabljenih vozil

Ponudba preverjenih rabljenih vozil

Ugodno

Ponudba je informativnega značaja. Slike so simbolične. Oprema na vozilu in njena dostopnost sta odvisni od lokalnih pogojev. Zadržujemo si pravico do spremembe cen in specifikacij opreme brez prethodnega obvestila. Za končno ceno vozila z opcijami, prosimo, da kontaktirate Toyota Center Ljubljana d.o.o.. Finančne kalkulacije so informativne in neobvezne.

PONUDBA PREVERJENIH RABLJENIH VOZIL
Izkoristite prednosti nakupa rabljenih vozil pri pooblaščenih partnerjih Toyota. Na enem mestu vam bo na voljo vse. Izbrali si boste lahko rabljeno vozilo po vašem okusu. V primeru, da se boste odločili za nakup "staro za staro", se boste lahko dogovorili za oceno vašega starega vozila. Poleg tega pa si boste lahko izbrali način finnaciranja in zaprosili za pregled vozila na pooblaščenem servisu.

- Brezplačna ocena rabljenega vozila
- Odkup rabljenega vozila
- Menjava po načelu "staro za staro"
- Možnost testne vožnje
- Individualno financiranje
- Pregled vozila na pooblaščenem servisu

Naš pravilnik o zasebnosti na spletni strani

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se z uporabo piškotkov strinjate, lahko nemoteno nadaljujete z uporabo spletne strani.