Toyota bZ4X


POVSEM ELEKTRIČEN. POGON NA VSA ŠTIRI KOLESA.

POVSEM ELEKTRIČEN. POGON NA VSA ŠTIRI KOLESA.


bZ4X je prvi član družine Toyota bZ. Zasnovan je kot dinamični športni terenec, ki se ponaša z najboljšim štirikolesnim pogonom in odličnim električnim dosegom. Njegova inovativna, učinkovita in zanesljiva baterija s svojo dolgo življenjsko dobo omogoča popolno brezskrbnost.Prefinjen slog. Športnoterenska podoba.


Športni terenec Toyota bZ4X v enem telesu združuje eleganco, slog in robustnost. Zato se počuti domače v mestnem vrvežu in širnih prostranstvih neokrnjene narave. Elegantna silhueta električnega vozila se dopolnjuje s samozavestno podobo športnega terenca.

Električna moč. Vožnja, polna čustev.


Občutek svobode in zavedanje, da lahko greste v kateremkoli trenutku kamorkoli, sta navdihujoča. Toyota bZ4X je športni terenec, ki lahko z enim polnjenjem prevozi več kot 500 km*, kar omogoča brezskrbna potovanja. Na hitrih javnih polnilnicah je mogoče baterijo napolniti do 80 odstotkov v približno 30 minutah** s 150 kW sistemom hitrega polnjenja.

*Po ciklu WLTP. Doseg je odvisen od paketa opreme, pogonskega sklopa in trenutnih voznih razmer.

**Predmet lokalnih možnosti.

Konfigurirajte in kupite


Preprosto polnjenje. Kjerkoli.


Toyota bZ4X je opremljena z zmogljivo baterijo, ki zagotavlja odličen doseg. To je vir samozavesti, ki vam omogoča, da greste, kamorkoli vas zanese pot. Toyota bZ4X je opremljena z vgrajenim polnilnikom s kombiniranim sistemom polnjenja (CCS2). Za polnjenje baterije pa je vedno na voljo precej možnosti.Preprosto polnjenje. Kjerkoli.


Toyota bZ4X je opremljena z zmogljivo baterijo, ki zagotavlja odličen doseg. To je vir samozavesti, ki vam omogoča, da greste, kamorkoli vas zanese pot. Toyota bZ4X je opremljena z vgrajenim polnilnikom s kombiniranim sistemom polnjenja (CCS2). Za polnjenje baterije pa je vedno na voljo precej možnosti.

Domače polnilne postaje

Namenske polnilne enote omogočajo precej hitrejše polnjenje kot domače vtičnice. Baterijo športnega terenca bZ4X lahko polno napolnite med 6,5*-10 urami.
*S polnilnikom 11 kW OBC, ki bo na voljo v zadnjem četrtletju leta 2022.


Javne polnilnice

S pomočjo aplikacije MyT in storitve Toyota Smart Connect+ lahko preprosto najdete hitre polnilne postaje na številnih javnih lokacijah. Te visoko učinkovite enote lahko napolnijo baterije vašega bZ4X do 80 % napolnijo v približno 30 minutah. (odvisno od lokalnih pogojev.)


Povezane polnilne postaje

Aplikacija MyT na številnih ravneh omogoča lažjo vožnjo in na vašem pametnem telefonu odpira svet povezljivosti. Kadarkoli lahko preverite stanje baterije, načrtujte polnjenje, dostopate do podatkov o potovanju ter upravljajte vozilo na daljavo.


Vedno povezan. Vedno v gibanju.


Premišljeno in ergonomsko oblikovani kokpit omogoča sinhronizacijo vašega avtomobila in pametnega telefona. Aplikacija MyT na vašem pametnem telefonu je zasnovana za lažjo vožnjo in odpira svet povezljivosti.

Toyota T-Mate. Vedno z vami na varni poti.


Toyota bZ4X je opremljena z varnostnimi funkcijami T-Mate. To je nekakšen partner pri vožnji, ki vedno bedi nad vami, vašimi potniki in drugimi udeleženci v prometu. T-Mate je paket sistemov, ki nudijo podporo in omogočajo varnejšo vožnjo. Zagotavljajo preprostejše parkiranje in bolj sproščeno vožnjo po mestnih ulicah in na avtocesti. T-Mate skrbi, da ste vedno v varnih rokah.

Toyota Safety Sense


Športni terenec bZ4X je opremljen z najnovejšo generacijo varnostnega paketa Toyota Safety Sense. Poleg tega ponuja tudi možnost posodobitve številnih funkcij po zraku.

Parkirni asistent Toyota Teammate Advanced Park z daljinskim upravljanjem

S športnim terencem bZ4X vam ne bo več treba skrbeti za parkiranje. Toyota Teammate Advanced Park (z daljinskim upravljanjem) omogoča parkiranje avtomobila z uporabo pametnega telefona. Sistem si zapomni tudi vaša najljubša parkirna mesta. Parkiranje še nikoli ni bilo tako preprosto.


Številni drugi asistenti za vožnjo in parkiranje

Poleg tega je Toyota bZ4X opremljena z drugimi inovativnimi funkcijami T-Mate za pomoč pri vožnji in parkiranju, kot so pomoč pri varnem izstopu, sistem za opomnik na zadnjih sedežih, kamera za spremljanje voznika, prilagodljiv sistem dolgih luči … Vse te funkcije dajejo dodatno samozavest in olajšajo vožnjo ter parkiranje. Predvsem pa omogočajo večjo varnost za vse udeležence v prometu.
OVDE SAM STALA