Toyota Corolla Touring Sports

Corolla Touring Sports

ZAČETEK NOVE DOBE ZA NAJBOLJE PRODAJANI AVTOMOBIL NA SVETU.
4.5 l/100 km

Poraba

102 g/km

Emisije CO2

Prikazane vrednosti emisij osnaževalcev zunanjega zraka (CO2 itd.) in specifikacije ekonomičnosti temeljijo na globalno usklajenem preskusnem postopku za lahka vozila (WLTP). Prikazane so t.i. kombinirane vrednosti. Prikazane vrednosti se lahko razlikujejo od vrednosti, ki se upoštevajo za določitev z vozili poveznih davkov ali drugih dajatev, ki se (med drugim) določajo na podlagi emisij CO2, saj so za odmero le teh lahko Prikaži več

Toyota Corolla Touring Sports

Zasnova za boljše rezultate

Pri Toyoti smo predani razvijanju še boljših vozil. Corolla temelji na Toyotini napredni novi inženirski platformi TNGA in zagotavlja izjemno zadovoljstvo pri vožnji. Kombinacija robustnejše karoserije in nizkega težišča zmanjša nagib vozila v ovinkih, vzmetenje z dvojnim prečnim vodilom pa učinkoviteje absorbira udarce, da je vožnja bolj gladka.

Brezplačno preizkusite
Toyota Corolla Touring Sports

Zasnova za navduševanje

Prvo, kar opazite pri novi Corolli, je drzna in dinamična zunanjost. Privlačen nizek pokrov motorja daje zglajen in dinamičen profil, ki je izpopolnjen s športnimi 18-palčnimi platišči iz lahke kovine.

Toyota Corolla Touring Sports

Smisel za stil

Naši oblikovalci so izbrali kombinacijo visokokakovostnih materialov osupljivega videza s privlačno raznolikimi vzorci. Popolnoma črn videz daje notranjosti športni občutek, izberete pa lahko tudi hladno sivo, ki poudarja prostorno in učinkovito oblikovanje. Stilski športni sedeži so izvrstna pika na i za ta videz.

COROLLA TOURING SPORTS GALERIJA

Relax_HomepageNew_2886x2496_Slo

Občutite popolno brezskrbnost - do 10 let jamstva Toyota Relax

Sprostite se in si zagotovite do 10 let popolne brezskrbnosti z rednim servisiranjem v novem prilagodljivem programu jamstva Toyota Relax.
Spoznajte več