Varnost je naša najpomembnejša vrednota!

TOYOTA ФИНАНС

Ob razglašeni epidemiji koronavirusa v Sloveniji smo v našem podjetju Toyota Adria d.o.o. z vso odgovornostjo sprejeli ukrepe, s katerimi bomo zaščitili svoje zaposlene in stranke, saj je varnost najvišje na lestvici naših vrednot.


Zato smo v času karantene skladno z ukrepom za preprečevanje morebitnega širjenja virusa Covid-19, zaprli vrata salonov pooblaščenih prodajalcev Toyota. Servisi pa so obratovali le za nujne primere, da smo zagotovili servis nujnim službam in strankam, ki so potrebovale nujen poseg na vozilu.

S 27. aprilom smo odprli salone in pričeli izvajati tudi vse redne servise, menjavo pnevmatik in druge storitve, pri čemer smo vse procese prilagodili v skladu z navodili NIJZ tako, da zmanjšamo možnost prenosa virusa COVID-19 na minimum.

Stranke, ki potrebujejo servis ali drugo storitev, prosimo, da upoštevajo naslednje:

• Za dan in uro obiska servisa se dogovorite v naprej in servis obiščite pravočasno.
• Vozilo sme pripeljati le oseba, ki se vede odgovorno, nima znakov okužbe z omenjenim virusom in ni imela kontaktov z ljudmi, ki imajo znake okužbe.
• Upoštevajte navodila servisnega svetovalca (odprete okno, ugasnete prezračevanje, se gibljete v dovoljenem območju itd.).
• Servisnega svetovalca ste dolžni opozoriti tudi v primeru, da se je v vozilu pripeljanem na servis, peljala okužena oseba v zadnjih treh dneh.

V kolikor ste zaradi karanten zamudili na redni servis, o tem čimprej obvestite pooblaščeni servis in se dogovorite za obiisk. Če želite informacijo o veljavnosti garancij ali podaljšanju rokov za redni servis, se obrnite na pooblaščenega serviserja ali pišite na e-naslov servis@toyota-center.si. Spodaj navajamo vse telefonske številke preko katerih lahko stopite v stik z nami bodisi, če imate vprašanje za prodajo ali servis. Vedno smo pa za vas dosegljivi tudi preko spletnega klepeta.

Stopite z nami v kontakt preko spodaj navedenih telefonskih številk:



Servis vozil: Vladimir Antonin 051 608 093
Kleparsko ličarska popravila: Matjaž Jere 051 610 200
Prodaja novih vozil: Peter Pečnik 041 359 875
Prodaja rabljenih vozil: Tomaž Štih 051 607 725
Zavarovanje vozil: Diana Drobnič Gorenc 041 352 916
Prodaja novih vozil Lexus: Marko Gregorčič 031 330 089
Prodaja novih in rabljenih vozil VIČ: Aleš Gomzi 051 617 062
Servis Vič: Marko Režek 051/625-036


V primeru kakršnih koli težav vam je 24 ur na voljo Toyota Eurocare asistenca:

Če potrebujete pomoč, ko se nahajate v Sloveniji, pokličite brezplačno številko 080 23 35.
Če potrebujete pomoč, ko se nahajate v tujini, pokličite +386 1 530 50 00.



Nahajamo se v času, ko je spoštovanje pravil nujno in življenjskega pomena. Zato vas prosimo za razumevanje in strpnost.

Ostanite zdravi! Ostanite doma!